GESLAAGD JUBILEUMFEEST!

GESLAAGD JUBILEUMFEEST!

Zondag 9 juni werd op het sportcomplex Ados het 30 jarig jubileum van de Hoornse Gymnastiek & Turnclub gevierd. Bijna 500 bezoekers konden zich vermaken met een stormbaan, evenwichts-parcours, springbaan en andere spelletjes. Bij verschillende foodtrucks kon een ijsje of suikerspin gehaald worden.

Beweegcircus

Om het 30 jarig bestaan van de vereniging te vieren organiseerde HG&TC een instuif voor leden en belangstellenden. Op het sportcomplex werden de sporthal en de turnzaal omgetoverd tot een beweegcircus met diverse activiteiten. Buiten stonden foodtrucks en op het kunstgrasveld was een stormbaan opgebouwd. De vele vrijwilligers en de trainers/assistenten van de vereniging zijn de hele dag bezig geweest om iedereen een leuke en leerzame dag te bezorgen. De kinderen die alle activiteiten hadden bezocht kregen na afloop drinken en wat lekkers. Ook ontvingen ze een kleine attentie als aandenken aan dit mooie jubileum. Met dank aan onze sponsoren van deze dag Vivaldi, Solid3D, Turn It on Wear, Etos en Het zit goed.

De vereniging

Met ruim 300 leden is HG&TC de grootste turn- en gymnastiekvereniging van Hoorn. Elke dag zijn er mogelijkheden om te sporten op 6 locaties in Hoorn. Het aanbod varieert van Nijntje gym en recreatielessen tot wedstrijdsport. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers en assistenten krijgen de leden hun wekelijkse lessen en trainingen. Met uitdagende materialen en toestellen wordt een veilig en bewegingsrijke omgeving gecreëerd waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en ontplooien. Voor meer informatie over de lessen www.hgtc.nl

Foto’s: Kaya Groot