SPORT EN CULTUUR STRIPPENKAART

De Gemeente Hoorn vindt vind net als HG&TC dat sport voor iedereen toegankelijk moet zijn. Om te voorkomen dat kinderen uit gezinnen met een laag inkomen ‘door beperkte financiële middelen’ geen lid van een club of vereniging kunnen worden, heeft de gemeente de sport- en cultuurstrippenkaart in het leven geroepen

Wat is het en hoe werkt het? 
De sport- en cultuurstrippenkaart is een strippenkaart voor inwoners van Hoorn met een gezinsinkomen rond bijstandsniveau. De strippenkaart kan voor verschillende organisaties en verenigingen in en om Hoorn gebruikt worden en ook bij HG&TC accepteren wij de strippenkaart. Met de strippenkaart kan het HG&TC lidmaatschap of deelname aan een activiteit worden betaald. Voorwaarde is wel dat je ook een Stamkaart hebt; dit is een kaart welke wordt ook uitgegeven door de gemeente Hoorn waarop de gegevens van de gebruiker (inclusief foto) staan vermeld. Je kunt dus bij HG&TC de contributie geheel of gedeeltelijk betalen met de strippenkaart!


Wie komt hiervoor in aanmerking?
De strippenkaart valt onder de bijzondere bijstand. Elk gezinslid mag een eigen kaart aanvragen. Er zijn verschillende kaarten voor kinderen tot 18 jaar en volwassenen. Op de speciale website van de Gemeente Hoorn kunt u meer informatie vinden (over het aanvragen) van de stam- en strippenkaart.

Kom sporten bij HG&TC!
Bent u of uw kind in het bezit van een stamkaart en wilt u of uw kind (mogelijk) lekker gymmen / turnen bij HG&TC? Uw kind kan GRATIS en VRIJBLIJVEND 2x mee trainen om te kijken of sporten bij HG&TC iets voor u, hem of haar is. We kunnen namelijk wel zeggen dat sporten bij HG&TC leuk en gezond is, maar het zelf ontdekken is natuurlijk veel beter.

Kijk voor meer informatie over lid worden bij HG&TC en ons actuele lesaanbod onder lidmaatschap.

Gelijk aanmelden voor de gratis proeflessen kan natuurlijk ook, klik dan HIER voor het aanvraagformulier ‘Gratis proeflessen”