HoornPas

De Gemeente Hoorn vindt net als HG&TC dat sport voor iedereen toegankelijk moet zijn. Om te voorkomen dat kinderen uit gezinnen met een laag inkomen ‘door beperkte financiële middelen’ geen lid van een club of vereniging kunnen worden, heeft de gemeente het meedoenbudget in het leven geroepen.

Het meedoenbudget is voor inwoners van de gemeente Hoorn met een laag inkomen. Voorgaande jaren was dit in de vorm van een strippenkaart. Vanaf 1 januari 2024 krijgt men het meedoenbudget in de vorm van een pas: de HoornPas. Hiermee kunnen sport-, culturele- en educatieve activiteiten betaald worden.

Extra informatie is te vinden op www.hoornpas.nu.

Wat is het en hoe werkt het? 
De HoornPas is voor inwoners van Hoorn met een gezinsinkomen rond bijstandsniveau. Door voorafgaand aan de les de pas te laten scannen bij de trainer kan je dus bij HG&TC de contributie geheel of gedeeltelijk betalen met de HoornPas!

Kom sporten bij HG&TC!
Bent u of uw kind in het bezit van een HoornPas en wilt u of uw kind (mogelijk) lekker gymmen / turnen bij HG&TC? Uw kind kan GRATIS en VRIJBLIJVEND 2 keer meetrainen om te kijken of sporten bij HG&TC iets voor u, hem of haar is. We kunnen namelijk wel zeggen dat sporten bij HG&TC leuk en gezond is, maar het zelf ontdekken is natuurlijk veel beter.

Kijk voor meer informatie over lid worden bij HG&TC en ons actuele lesaanbod onder lidmaatschap.

Gelijk aanmelden voor de gratis proeflessen kan natuurlijk ook, klik dan HIER voor het aanvraagformulier ‘Gratis proeflessen”