Bestuursleden gezocht

Bestuursleden gezocht

Sta aan de basis van vernieuwing en groei! Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste nieuwe bestuursleden die onze vereniging naar nieuwe hoogten willen leiden. Als bestuurslid ben je de stuwende kracht achter ons succes, en jouw inzet vormt de kern van onze vooruitgang. Dit is jouw kans om betrokken te zijn bij de besluitvorming en een directe impact te hebben op de koers van onze vereniging.

Gemiddeld besteed je slechts 4 uur per week aan de vereniging. Je hebt dus voldoende ruimte om je bijdrage te leveren zonder dat het te veel van je tijd vergt.

Is dit te veel, maar heb je interesse in deeltaken? We staan open voor flexibiliteit en zoeken gepassioneerde individuen die een verschil willen maken. Durf jij de uitdaging aan? Kom bij ons bestuur en help mee successen te boeken. Wil je meer weten? Neem contact op met Ruben Bakema via voorzitter@hgtc.nl of 06-83215450.

Bestuurslid personeelszaken

Maak deel uit van ons dynamische team als Bestuurslid Personeelszaken en geef jouw passie voor personeelsbeleid de ruimte! Als spil in het bestuur ben je de drijvende kracht achter het soepel verlopen van het personeelsbeleid van onze vereniging. Jouw takenpakket is veelzijdig en boeiend, van het beheren van contracten en vrijwilligersovereenkomsten tot het maandelijks verwerken van uren voor onze toegewijde trainers en assistenten.

Samen met de andere gedreven bestuursleden voer je constructieve gesprekken met onze trainers, waarbij jouw betrokkenheid en inzicht het verschil maken. Jouw aanwezigheid bij de bestuursvergaderingen is cruciaal, en als aanspreekpunt voor Sportwerkgever Fryslân ben jij de schakel tussen onze vereniging en de organisatie waar de contracten van onze trainers zijn ondergebracht.

Als jij affiniteit hebt met personeelszaken, nodigen we je van harte uit om te reageren. Maak deel uit van een ambitieuze en enthousiaste organisatie, waar jouw bijdrage echt het verschil maakt in de ontwikkeling van onze vereniging. Solliciteer nu en geef jouw carrière een sportieve boost!

Bestuurslid PR & communicatie

Ben jij de sprankelende creatieveling die met gemak door de wereld van sociale media navigeert? Wil je met jouw talent de vereniging naar nieuwe hoogten tillen wat betreft exposure en communicatie? Dan is dit jouw kans om het bestuur te versterken als Bestuurslid PR & Communicatie! Jij bent de drijvende kracht achter alle uitingen van de vereniging, van bruisende Showtime-evenementen tot het strategisch uitvoeren van de Grote Club Actie, en van het beheren van het sponsorplan tot het verspreiden van impactvolle persberichten.

Met jouw creatieve geest breng je frisse ideeën en innovatieve benaderingen, altijd met het doel om de communicatie van de vereniging naar nieuwe hoogtes te stuwen. Als Bestuurslid PR & Communicatie ben jij de regisseur van ons verhaal, en je coördineert moeiteloos alle communicatie-uitingen.

Dus, als jij de passie hebt om de vereniging te laten stralen en vernieuwende manieren hebt om onze boodschap over te brengen, dan willen we jou in ons team! Kom aan boord en laat jouw ideeën sprankelen terwijl we samen de communicatie van onze vereniging naar ongekende successen leiden. Solliciteer nu en maak deel uit van een avontuur dat niet alleen onze vereniging, maar ook jouw creatieve spirit naar nieuwe hoogten zal brengen!