Zomerkamp 2023

Zomerkamp 2023

De Summermoves zomerkampen zijn een feest voor alle speel-, turn- en dansfans in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar. De inschrijvingen voor zomerkamp 2023 zijn weer begonnen.

HG&TC gaat dit jaar naar de zomerkampen in week 3 (23 juli t/m 29 juli – 1e week zomervakantie van de basisscholen). De jongste deelnemers van 6 t/m 8 jaar (superjongerenkampers of sjoka’s) gaan altijd een halve week op kamp, dit is in de eerste helft van de week (23 juli t/m woensdag 26 juli).

Week 3 is een zomerkamp/turnkamp week. Wil je graag in de bossen te gekke spellen spelen, zingen bij het kampvuur met al je nieuwe vrienden en vriendinnen, te gekke water spelletjes spelen, dansen in de disco en lekker naar het zwembad? Dan is een week zomerkamp iets voor jou!!

Voor meer informatie:  www.zoka.nl

Wil je mee op zomerkamp/turnkamp stuur dan een mail naar zomerkamp@hgtc.nl