Start ouder- en kindgym

Donderdagochtend 12 januari starten wij met ouder- en kindgym. De lessen worden gehouden in wijkcentrum De Zaagtand net buiten centrum van Hoorn. Tijdens de les kunnen kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 3 jaar samen met hun ouder lekker bewegen. Onder begeleiding van een gediplomeerde juf worden verschillende bewegingsvormen aangeboden. Door plezier en bewegen te combineren wordt de motoriek breed ontwikkeld.

De basis van de les is het Nijntje Beweegprogramma. Dit is een speciaal voor het jonge kind ontwikkeld programma met een veelzijdig bewegingsaanbod.  Zo gaan we rollen, rennen, werpen en dansen. Door jong te starten met bewegen ontwikkelt het kind een goede motoriek. Iets waar ze een leven lang plezier van hebben. Het Nijntje Beweegdiploma is een Partner in Veelzijdig Bewegen met 3 sterren.

Voor meer informatie: proeflessen@hgtc.nl