In memoriam: Marcel Wevers (1958-2023)

In memoriam: Marcel Wevers (1958-2023)

Met grote droefheid nemen we afscheid van Marcel Wevers. Hij is diverse jaren trainer geweest bij de Hoornse Gymnastiek en Turnclub. Zijn toewijding aan het vak en zijn passie voor de sport hebben onze leden naar een hoger niveau gebracht.

Marcel was niet alleen een trainer; zijn onnavolgbare kennis van de turnsport en zijn vermogen om deze kennis over te dragen, waren groot. Hij geloofde hartstochtelijk in de kracht van discipline en doorzettingsvermogen, en deze waarden droeg hij met liefde over aan de leerlingen.

Terwijl we Marcel herdenken koesteren we de herinneringen die hij achterlaat. Zijn geest zal altijd voortleven in de sprongen, de pirouettes en de triomfen van degenen die hij heeft geleid.

Rust zacht.

Het bestuur en het kader.