HG&TC blijft erkend leerbedrijf

HG&TC blijft erkend leerbedrijf

Vorige week is HG&TC weer beoordeeld in het kader van erkend leerbedrijf. De conclusie is dat wij als vereniging nog steeds aan de voorwaarden voldoet en ook de komende 4 jaar MBO studenten mag begeleiden.

Erkend leerbedrijf

Het zijn van een erkend leerbedrijf betekent dat je als organisatie studenten en stagiaires mag opleiden. Hiervoor moet je voldoen aan de criteria van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). De SBB voert in opdracht van het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap, de erkenning en begeleiding van leerbedrijven uit.

Met deze nieuwe erkenning mag HG&TC dus weer studenten van de sportopleidingen gericht op gymnastiek en turnen begeleiden. Dat doen we natuurlijk graag. Ook leiden we mensen op die een opleidingstraject van de KNGU volgen.

Wil je ook bij HG&TC je pratijkopleiding doen? Neem dan contact op via info@hgtc.nl onder vermelding van stage. We komen graag met je contact.